خدمات مشاوره و روانشناسی در کلینیک صدرا

حوزه روانشناسی، بر شناخت ذهن و تاثیر آن بر رفتار، ارتباطات، حافظه، افکار و احساسات ما تمرکز دارد. همه ما انسان‌ها در مقاطع زمانی مختلف با اختلالات و چالش‌های روانی ریز و درشتی روبرو می‌شویم که زندگی، سلامت جسمی و روابط ما در زمینه‌‌های مختلف را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اینجا است که اهمیت استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی پُر رنگ می‌شود تا با درک و شناخت رفتار، تصمیمات، افکار و احساسات خود با این چالش‌های سخت و گاهی آزاردهنده، به بهترین شکل روبرو شده و به سلامت از آنها عبور کنیم. 

خدمات مشاوره روانشناسی، یک فرآیند حمایتی و درمانی است و طیف گسترده و متنوعی دارد که برای نمونه می‌توان به روانشناسی فردی، خانوادگی، تحصیلی، ازدواج، رابطه جنسی، شغلی، کودک و نوجوان و غیره اشاره کرد. این خدمات توسط متخصصان آموزش‌دیده و حرفه‌ای در کلینیک‌های روانشناسی ارائه می‌شود و در راستای رسیدن به راهکارهای موثر برای حل مشکلات و چالش‌های درمان‌جو، تجربه و مهارت روان‌درمانگر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کلینیک صدرا، با کمک از متخصصان روانشناس و روان‌درمانگر باتجربه خود و با استفاده از رویکردهای تایید شده این حوزه، به روش‌های اثربخش با کشف استعدادهای پنهان افراد، آنها را توانمند می‌سازد تا زندگی سالم و رضایت‌بخشی را داشته باشند.

رویکردهای روان‌درمانی کلینیک صدرا چیست؟

روانکاوی (Psychoanalysis)، رویکرد اصلی و پایه کلینیک صدرا برای کمک به فرد برای گذر از چالش‌ها و اختلالات روانی است و در سیستم روان به فعالیت‌های مرتبط با روان‌درمانی (Psychotherapy) می‌پردازد. روانکاوی، خود به چندین زیرشاخه تقسیم می‌شود و این زیرشاخه‌ها بر ایجاد رابطه درمانی بین درمانگر و مراجع تاکید دارد، اما در نظریه‌های زیربنایی، اهداف و تکنیک با هم متفاوت هستند. هر کدام از این رویکردها تاثیر متفاوتی بر روی رفتار و سلامت روان فرد می‌گذارد؛ به همین دلیل، دقت در انتخاب نوع رویکرد، اهمیت زیادی در پروسه درمان دارد. کلینیک صدرا بر اساس نیاز درمان‌جو و تشخیص درمان‌گر بهترین و مناسب‌ترین روش روان‌کاوی را برای کمک به درمان‌جو اتخاذ می‌کند. موارد زیر ۳ رویکرد غالب روان‌کاوی در کلینیک صدرا برای فرآیند روان‌درمانی است:

۱. رویکرد روانکاوی کلاسیک یا داینامیک (Dynamic or Classical Psychoanalytic)

این رویکرد یکی از بزرگ‌ترین و پایه‌ای‌ترین گام‌ها در زمینه روانشناسی است که به نام «روانکاوی فرویدی» نیز شناخته می‌شود. روانکاو در این رویکرد، مشارکت کمی دارد و منشاء بیشتر مسائل به دنیای درونی روان افراد جستجو می‌شود. این رویکرد بر پایه ساختارهای سه‌گانه‌ی شخصیت (اید، ایگو و سوپرایگو) به خاطرات، مقاومت، و مکانیزم‌های دفاعی اهمیت بسیاری می‌دهد و اصطلاحاً مبتنی بر تفسیر است.

۲. رویکرد روان‌درمانی پویشی کوتاه‌مدت فشرده (Intensive Short-term Dynamic Psychotherapy)

روان‌درمانی پویشی کوتاه‌مدت فشرده یا ISTDP، یک شکل تسریع‌شده از درمان روان‌پویشی است که بر احساسات و حل تعارض عمیق درونی درمان‌جو تمرکز دارد. درمان‌جو در این رویکرد با رفع تعارضات ناخودآگاه خویش، شیوه‌های رضایت‌بخش‌تری برای حل مشکلات می‌یابد. این روش با رویکرد فعال‌تر و متمرکز‌تر خود، متمایز می‌شود و بر درمان طیف وسیعی از مشکلات اضطراب، افسردگی، اختلالات شخصیت، علائم فیزیکی غیرقابل‌توضیح از لحاظ پزشکی و بیماری‌های روانی شدید که بر سلامت جسمی فرد تاثیر می‌گذارد، متمرکز است. 

۳. رویکرد درمانی هیجان‌مدار (Emotionally Focused Therapy)

رویکرد EFT، درمان متمرکز بر هیجان است و بر اساس تجزیه و تحلیل دقیق احساسات به درمان نزدیک می‌شود. در این رویکرد اعتقاد بر این است که احساسات با هویت ما مرتبط هستند و به نوعی تصمیم‌گیری، ترجیحات، ارتباطات و رفتار روزانه ما را راهنمایی و حتی کنترل می‌کنند. در درمان هیجان‌مدار تمرکز درمانگر نه‌تنها بر به آگاهی درآوردن محتوای ذهنی است که از جانب درمانجو انکار یا تحریف شده است، بلکه ایجاد معنای تازه متأثر از تجربه‌ی بدنی درمانجو را نیز در نظر دارد.

اگر تشخیص داده شود که رویکردهای روانکاوی برای درمان‌جو مناسب نیست یا مراجع در حیطه کودک و نوجوان قرار می‌گیرد، از رویکردهای دیگری مثل رویکرد CBT استفاده می‌شود. رویکرد درمانی شناختی – رفتاری (Cognitive Behavioral Therapy) یا همان CBT، برای طیف وسیعی از مشکلات همچون افسردگی، اختلالات اضطرابی و بیماری‌های روانی شدید در نظر گرفته می‌شود. این رویکرد روان درمانی افکار، احساسات و رفتار فیزیکی را با هم مرتبط می‌داند و اعتقاد بر این است که اختلال در هر کدام از این بخش‌ها می تواند فرد را وارد یک چرخه و الگوی منفی ‌کند.

از دیگر رویکردهای مشاوره و روانشناسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که بر اساس نیاز درمان‌جو و تشخیص درمان‌گر انتخاب می‌شود:

  • روانکاوی یونگی
  • رویکرد انسان‌گرایانه (Humanistic)
  • رویکرد دیدگاه بیولوژیکی (Biological perspective)
  • درمان شناختی تحلیلی (CAT)
  • درمان رفتاری دیالکتیکی (DBT)
  • شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی (MBCT)
  • درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT)
  • گشتالت درمانی (Gestalt Therapy)
  • درمان متمرکز بر راه حل (SFBT)
  • و…

به طور کلی، در این کلینیک از نظریه‌های مختلف روان‌درمانی، با توجه به شرایط درمان‌جو و صلاحدید درمان‌گر، در راستای “هدایت بهتر روند درمان” استفاده می‌شود.

کدام رویکرد درمانی و روانشناسی برای حل مشکل شما مناسب است؟

از صدرا مشاوره بگیرید

آنچه کلینیک روانشناختی صدرا انجام می‌دهد؟

کلینیک روانشناسی صدرا، به دور از هر متد و رویکرد تجاری حوزه روانشناسی، سعی در بکارگیری رویکردهای تاییدشده کلاسیک و مدرن این حوزه، برای کمک به افرادی دارد که نیازمند حمایت و راهنمایی هستند. هدف کلینیک و تراپیست‌های ما، ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به افراد جامعه از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و خانواده‌ها است؛ تا مسیری پایدار برای بهداشت روان فردی و جمعی آنها فراهم شود. 

کلینیک صدرا با کمک کادر مشاورین و درمان‌گران باتجربه و با شناخت نیاز درمان‌جو بر اساس یافته‌های تحقیقاتی و نظریه‌های روز دنیا، خدمات خود را ارائه می‌دهد. کلینیک، در این پروسه ارزیابی‌های روان‌شناختی کاملی را برای کمک به مراجع در درک عملکرد شناختی یا فکری، نیازهای آموزشی و عوامل شخصیتی و عاطفی ارائه می‌کند. خدمات مشاوره، ارزیابی و درمان کلینیک صدرا برای مشکلات و اختلالات زیر ارائه می‌شود:

  • افسردگی
  • اضطراب
  • اختلالات شخصیتی
  • اختلال کمبود توجه / بیش‌فعالی
  • مدیریت خشم
  • مشکلات یادگیری
  • بحران‌های میانسالی و سالخوردگی
  • مدیریت استرس / پریشانی
  • مشکلات اجتماعی
  • مشکلات رابطه
  • مشکلات سرخوردگی
  • تاخیر در رشد
  • اختلالات رفتاری مخرب
  • ناتوانی ذهنی
  • اختلالات و مشکلات جنسی
  • اختلالات حافظه
  • زوال شناختی
  • و…

کلینیک مشاوره و روانشناسی صدرا با سال‌ها دانش و تجربه به افراد کمک کند تا به طور موثرتری با مسائل زندگی، روابط و شرایط سلامت روان خود کنار آمده و با شناخت دقیق احساسات و افکار خود از چالش‌ها عبور کنند. مرکز صدرا با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و سال‌ها دانش و تجربه در این جهان ناشناخته روان، خدمات خود را در بخش‌های زیر ارائه می‌دهد:

مشاوره فردی

 

 

 

شرح کلی: خدمت مشاوره فردی، فرآیندی حمایتی و درمانی است که درمان‌جو به صورت انفرادی با یک تراپیست آموزش‌دیده در محیطی امن، مراقبتی و محرمانه تحت آموزش و درمان قرار می‌گیرد.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ مشاوره فردی برای همه افراد مناسب است و فرصتی برای دریافت حمایت، آموزش، رشد و درمان فرد در موقعیت‌های چالش‌برانگیز زندگی همچون خشم، افسردگی، اضطراب، سوء رفتار، عدم اعتماد و عزت‌نفس، روابط شخصی و اجتماعی، مشکلات والدین، تحصیل، شغل و غیره است.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره فردی مراجعه کنید.

مشاوره کودک

 

 

 

شرح کلی: مشاوره و روانشناسی کودک، نوعی خدمت درمانی و حمایتی است که به کودک کمک می‌کند تا مشکلات عاطفی، رفتاری، یادگیری و نوع ارتباط با والدین خود را درک کند.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ این خدمات به والدین و کودکان کمک می‌کند تا بتوانند ارتباط دوسویه و موثر داشته باشند. مشاوره کودک بر بیش فعالی، اختلال در یادگیری، اوتیسم، مشکلات سازگاری، تست‌ها و ارزیابی ضریب هوشی، شب ادراری، محیط استرس‌زا در خانواده، اضطراب، مشکلات رفتاری همچون پرخاشگری، تروما و غیره تمرکز دارد.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره کودک مراجعه کنید.

مشاوره نوجوان

 

 

 

شرح کلی: مشاوره نوجوان، نوعی مشاوره درمانی حمایتی برای نوجوانان (معمولا ۱۳ تا ۱۹ سال) است که در این دوران فوق العاده حساس با چالش‌های ارتباطی، احساسی، شخصیتی، تربیت جنسی و غیره روبرو هستند.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ در سال‌های نوجوانی و به ویژه در دوران بلوغ افراد دچار تغییرات مختلفی می‌شوند که ممکن است با احساس استرس، اضطراب، خشم، سردرگمی شخصیتی و جنسی و غیره همراه باشد. در این نوع مشاوره به نوجوان کمک می‌شود تا افکار و احساسات خود را شناخته و مهارت کنترل آنها را به دست آورد.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره نوجوان مراجعه کنید.

مشاوره پیش از ازدواج

 

 

 

شرح کلی: مشاوره پیش از ازدواج، همان طور که از اسمش پیدا است، با این هدف انجام می‌شود که زوجین درک کنند به قول عامه به درد هم می‌خورند یا نه. در این خدمت، جلسات مشاوره ترکیبی از جلسات فردی و دو نفره است.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ در خدمات مشاوره و روانشناسی پیش از ازدواج به زوجین کمک می‌شود تا یکدیگر را بهتر بشناسند، انتظارات خود از ازدواج را مشخص کنند، مهارت‌های ارتباطی و حل مسئله خود را تقویت کنند و در آخر به این نتیجه برسند که مناسب یکدیگر هستند یا خیر.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنید.

مشاوره زوج

 

 

 

شرح کلی: مشاوره زوج، با هدف ارزیابی و حل مسائل و مشکلات زناشویی و ارتباطی زوجین و پارتنرها صورت می‌گیرد.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ این خدمت فقط مختص زن و شوهرها نیست و شامل هر زندگی و ارتباط پارتنری می‌شود. خدمات مشاوره زوج برای مواردی همچون اختلافات زناشویی، نوع ابراز علاقه طرفین، ارتباط با خانواده پارتنر خود، اطلاعات قبل از بارداری، بچه دار شدن و افسردگی مفید است و به بهبود روابط پارتنرها کمک می‌کند.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره زوج مراجعه کنید.

سکس تراپی

 

 

 

شرح کلی: سکس درمانی، یک خدمت مشاوره‌ای و درمانی برای بهبود رابطه جنسی فردی و زوجین است. این خدمت می‌تواند در قالب جلسات فردی یا زوجین انجام شود.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی به شما می‌کند؟ سکس تراپی، برای هر کسی که می‌خواهد از رابطه جنسی خود راضی باشد و از آن لذت ببرد مفید است. این مشاوره برای کسانی است که با زودانزالی، عدم ارگاسم، سردرگمی در شناخت هویت جنسی، عدم شناخت نیازهای طرف مقابل سکس و سایر اختلالات جنسی دست و پنجه نرم می‌کنند.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه سکس تراپی مراجعه کنید.

مشاوره تحصیلی

 

 

 

شرح کلی: مشاوره تحصیلی، یکی دیگر از خدمات روانشناسی حمایتی و هدایت‌گر است که توسط یک روانشناس تحصیلی در زمینه‌های بررسی ریشه‌ای مشکلات، آموزش و یادگیری انجام می‌شود. هدف از این مشاوره کمک به افراد برای دستیابی به توانایی کامل در زمینه تحصیل است.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ مشاوره تحصیلی، به افرادی که در طول تحصیل با مشکلاتی همچون عدم تمرکز، اختلال در یادگیری، استرس، اختلال در حافظه، سردرگمی در انتخاب رشته مورد علاقه و غیره روبرو هستند، کمک می‌کند تا با بهبود و ارتقای قدرت حافظه و فراگیری تکنیک‌های رشد یادگیری و فردی در این مسیر موفق باشند.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره تحصیلی مراجعه کنید.

مشاوره خانواده

 

 

 

شرح کلی: مشاوره خانواده، بر ارزیابی و بررسی مسائل و مشکلات خانوادگی و بهبود روابط بین اعضای خانواده تمرکز دارد. این خدمت با مشاوره‌های روانشناسی کودک و نوجوان همپوشانی دارد و مرتبط است.

این خدمت برای چه کسانی است و چه کمکی می‌کند؟ روانشناسی خانواده، می‌تواند شامل هر ترکیبی از اعضای خانواده باشد و به بهبود رفتار فردی و جمعی در یک خانواده کمک می‌کند. این مشاوره به ویژه در خانواده‌هایی که فرزند نوجوان یا کودک دارند و در ارتباط با یکدیگر با مشکل روبرو هستند مناسب است.

برای بررسی‌های بیشتر به صفحه مشاوره خانواده مراجعه کنید.

برای همه ما، زمان‌ها و نقاط عطفی در زندگی وجود دارد که نیاز داریم از فردی متخصص، بی‌طرف و قابل‌ اعتماد مشورت بگیریم تا بهترین تصمیمات را در مسیر زندگی خود بگیریم.

با خیال راحت از صدرا مشاوره بگیرید

فرآیند خدمات مشاوره روانشناسی در کلینیک صدرا چگونه است؟

آشنایی با کلینیک

درمان‌جو می‌تواند از طریق وب‌سایت کلینیک صدرا، فضای مجازی، معرف یا غیره، با کلینیک و شیوه خدمت‌رسانی ما آشنا شوند.

مراجعه حضوری یا تماس تلفنی

در قدم دوم درمان‌جو می‌تواند از طریق تماس تلفنی، مراجعه حضوری یا فضای چت، نیاز درمانی و مشاوره‌ای خود را به طور خلاصه مطرح کرده و وقت مصاحبه بالینی بگیرد. در این مرحله چه تلفنی و چه حضوری، مصاحبه اولیه بالینی انجام می‌شود.

مصاحبه بالینی

در این مرحله از خدمات مشاوره و روانشناسی کلینیک صدرا، مصاحبه بالینی توسط متخصص ارزیاب روان صورت می‌گیرد. مصاحبه بالینی، جلسه‌ای مشاوره‌ای است که قبل از مرحله اتاق درمان انجام می‌شود تا درمان‌گر مناسب با توجه به نیاز درمان‌جو به وی پیشنهاد و معرفی شود. در این جلسه همچنین مشخص می‌شود که درمان‌جو ظرفیت روانکاوی و روان‌پویشی را دارد یا باید تحت فوریت‌های روان پزشکی و دارویی قرار گیرد. هزینه مصاحبه بالینی رایگان است و معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

قرارداد درمانی بین درمان‌گر و درمان‌جو

بعد از جلسه بالینی، جلسه اول اتاق درمان برگزار می‌شود. در این جلسه و پس از تعامل دو طرفه درمان‌گر و درمان‌جو، در صورتی که درمان‌جو از فضای اتاق درمان و رویکرد درمانی مشخص شده رضایت داشته باشد، یک قرارداد ضمنی بین درمان‌گر و درمان‌جو برای ادامه جلسات روان‌درمانی رد و بدل شده و به اطلاع کلینیک می‌رسانند. در این جلسه، درمان‌گر نیز با توجه به شرایط درمان‌جو، حق انتخاب دارد و رضایت یا عدم‌رضایت خود را اعلام می‌کند. اصل بر ایجاد «ارتباط درمانی» بین درمان‌گر و درمان‌جو است؛ تا بتوانند مسیر درمانی را در کنار یکدیگر طی کنند.

فرآیند جلسات و اتاق درمان

درمان‌گر در اتاق درمان با مراجع در مورد جلسات درمانی به توافق می‌رسد. جلسات درمانی کلینیک صدرا معمولاً در ۳ ماه اول، هفته‌ای ۱ روز است و در ۳ ماه دوم بر اساس تشخیص و صلاحدید درمان‌گر،  دوره درمان هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود. مدت زمان جلسه درمان بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت است. جلسات اتاق درمان بر اساس قرارداد ضمنی بین درمان‌گر و مراجع به صورت حضوری یا آنلاین امکان‌پذیر است؛ در حال حاضر جلسات حضوری و آنلاین، هزینه یکسانی دارند.

در صورت نارضایتی درمان‌جو…

چنانچه درمان‌جو از فضای اتاق درمان، رویکرد درمانی، موارد اخلاقی و رفتاری و همچنین کیفیت مشاوره درمان‌گر و موارد دیگر ناراضی باشد، با کلینیک در مورد نارضایتی خود صحبت می‌کند و کلینیک نیز این وظیفه را دارد تا موارد نارضایتی درمان‌جو را در سریع‌ترین زمان بررسی کرده و تصمیم مناسب و منطقی را اتخاذ کند. 

اگر سؤالی داشتید که هنوز پاسخی برایش پیدا نکردید، ما اینجا هستیم تا راهنمای‌تان کنیم. هر آنچه برایتان خوب باشد را انجام خواهیم داد. منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم.

تماس با صدرا

آشنایی بیشتر با اتاق درمان کلینیک صدرا

اتاق درمان، محیطی اختصاصی برای جلسات مشاوره و روانشناسی است که باید امن و آرام باشد و حس امنیت و آرامش را به درمان‌جو منتقل کند. اتاق درمان قرار است دنیایی باشد تا درمان‌جو در آرامش و امنیت کامل، احساسات و گره‌های ذهنی خود را با درمان‌گر در میان بگذارد و از طریق تجربه و مهارت او دریچه‌ تازه‌ای برای زندگی سالم روانی و جسمی خود باز کند. این اتاق قوانین و شرایطی از پیش تعیین شده دارد که بین درمان‌گر و مراجع منعقد می‌شود تا فرآیند درمان را تسهیل کند و به فرم آن قوت ببخشد. مسئولیت، پذیرش و رعایت قوانین اتاق درمان بر عهده درمان‌جو و درمان‌گر است. موارد زیر بخشی از شرایط و قوانین برای آشنایی بیشتر با اتاق درمان حضوری و آنلاین کلینیک صدرا است:

  • خدمات مشاوره و روانشناسی کلینیک صدرا از ساعت ۸ صبح تا ۷ شب به مراجعین ارائه می‌شود.
  • زمان هر جلسه مشاوره بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت است. (بیشتر از این بازه مشمول هزینه اضافی می‌شود و با توافق بین درمان‌گر و درمان‌جو انجام می‌شود)
  • مدیریت زمان جلسه درمان بر عهده درمان‌گر است و چنانچه به درمانجو اعلام نشود که جلسه به اتمام رسیده است؛ زمان مازاد مشمول پرداخت اضافی نمی‌شود. 
  • جلسات مشاوره در ۳ ماه اول، یک روز در هفته و در ۳ ماه دوم، به صلاحدید درمان‌گر هر دو هفته یک روز برگزار می‌شود.
  • هزینه هر جلسه مشاوره باید قبل از تاریخ و زمان جلسه پرداخت شود.
  • مراجع باید سر ساعت مشخص‌شده در اتاق درمان حضور داشته باشد؛ مسئولیت تاخیر یا عدم حضور در اتاق درمان بر عهده مراجع است.
  • درمان‌جو فقط می‌تواند تا ۴۸ ساعت قبل، جلسه درمانی خود را کنسل کند.
  • درمانگر تا ۲۴ ساعت قبل می‌تواند از طریق کلینیک به درمان‌جو اعلام کند که جلسه کنسل شده است؛ در غیر اینصورت یک جلسه رایگان برگزار خواهد شد.
  • استثناهایی که مشمول زمان کنسلی نمی‌شوند، مرگ‌ومیر خانواده و تصادف یا بیماری‌هایی که توانمندی افراد را برای حضور در جلسه ایجاب نکند.
  • پروسه روان‌درمانی در حالت کلی حداقل ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد.
  • در موارد خاص و اورژانسی، درمانجو می‌تواند درخواست جلسه درمانی اضافی را فقط به کلینیک ارائه می‌دهد.
  • در اتاق درمان نباید تماس فیزیکی بین درمان‌گر و درمان‌جو صورت گیرد.
  • درمان‌گر نمی‌تواند از درمان‌جو، هدیه مادی یا معنوی دریافت کند.
  • درمان‌گر در طول جلسه درمانی نمی‌تواند درمانجو را مجبور به انجام کاری کند.
  • فضا و روند درمانی اتاق درمان باید محرمانه باشد؛ به ویژه از طرف درمان‌گر.
  • اتاق درمان باید امن، راحت و به دور از هر شلوغی باشد و از نظر طراحی و چیدمان حس خوبی را انتقال دهد.
  • درمان‌جو در اتاق درمان نباید احساس ترس از قضاوت یا انتقاد از طرف درمان‌گر خود داشته باشد.
  • درمان‌جو باید احساسات و افکار خود را به راحتی ابراز کند.
  • جلسات آنلاین باید در یک فضای امن و به دور از هر گونه مزاحمت و اخلال از طرف هر شخص سومی باشد.
  • ضبط مکالمات در جلسات آنلاین و حضوری ممنوع است؛ مگر در مواردی محدود و به صلاحدید و رضایت درمان‌گر.
  • جلسات آنلاین نباید در محیط باز، هنگام رانندگی، حین راه رفتن و مواردی مشابه انجام شود.
  • کلینیک و درمان‌گر از تبدیل جلسات آنلاین به حضوری، استقبال می‌کنند.
  • تبدیل جلسات حضوری به آنلاین بنا به شرایط خاص درمانجو و به صلاحدید درمانگر در موارد خاص و محدود صورت می‌گیرد.

شما در ابتدای مسیر روشنایی قرار دارید، قرار است با کمک هم، چراغی را در مسیرتان روشن کنیم؛ آماده باشید که “شروع” مهمترین حرکت است.

درخواست وقت ملاقات

چرا کلینیک صدرا؟

کلینیک روانشناسی صدرا، از سال ۱۳۹۸ مشغول به فعالیت در حوزه روانشناسی و روان‌‌کاوی بوده و تاکنون به حدود هزاران مراجعه‌کننده خدمات خود را ارائه کرده است که بالای ۹۰ درصد درمان‌جویان از درمان‌گر و شرایط درمانی کلینیک رضایت کامل داشته‌اند. کلینیک روانشناختی صدرا، با بهره‌مندی از نیروی انسانی جوان متخصص و تمرکز بر نظریه‌ها و رویکردهای تاییدشده و به‌روز روانکاوی برای درمان‌جو و کار خود احترام قائل است. مصاحبه اولیه یا همان مصاحبه بالینی برای غربال کردن، شناخت نیازهای درمان‌جو و انتخاب رویکرد مناسب درمانی در گروه روانکاوی صدرا رایگان است و این موضوع ارزش‌گذاری به نیاز درمان‌جو قبل از ورود به اتاق درمان است.

تیم متخصصان و مشاوران با تجربه صدرا، در هر چالشی تا کسب آگاهی و پیدا کردن راه‌حلی، در کنار شما خواهند بود. ….%۹۵.…

شمارشگر میزان رضایت مراجعه‌کنندگان

شما مراجع موفق بعدی باشید…

ارزیابی روند مشاوره در کلینیک صدرا چگونه است؟

درمان‌گران و متخصصان روان‌کاوی کلینیک صدرا، در برنامه «سوپرویژن» تحت نظارت و پایش منظم توسط سوپروایزر باتجربه قرار دارد و روند عملکرد آنها رصد می‌شود. تأکید اساسی نظارت و راهنمایی بالینی، دربردارنده‌ی نوعی رویه‌ی مربی­گری، حمایت حرفه‌ای، یادگیری بیشتر و انجام دقیق و باملاحظه فرآیند درمان است. در سوپرويژن، پرونده‌های مراجعین و جلسات مشاوره، مشاهده و بررسی می‌شوند و این موضوع به نوعی محافظت از اعتماد درمان‌جو به کلینیک و درمان‌گر است تا از خدمات درمانی و مشاوره‌ای مطلوبی برخوردار شود.

ارزش‌ها و کدهای اخلاقی کلینیک صدرا

 

ارائه خدمات متنوع درمانی و مشاوره‌ای استفاده از رویکردهای متنوع روانکاوی و روان‌درمانی استاندارد و به‌روز تیم روانپزشکان و درمانگران متخصص و باتجربه
تعهد به رعایت اصول استاندارد اخلاقی، رازداری  ایجاد فضایی امن برای درمان‌جو و درمان‌گر احترام به قوانین انجمن بهزیستی، روانشناسی و روانکاوی کشور
رویکرد مشارکتی و مشتری‌محور ارزیابی جامع نیازهای درمان‌جو عدم قضاوت و پیش‌داوری نسبت به درمان‌جو
امکان مشاوره حضوری و آنلاین ارزیابی روند درمان مراجعه‌کننده ارزیابی و نظارت بر عملکرد درمان‌گر به طور منظم تحت برنامه سوپرویژن
ارتقاء سلامت روان جامعه توانمندسازی درمانجو از طریق شناخت استعدادها حفظ حریم خصوصی و ایجاد امنیت روانی

سوالات متداول درباره مشاوره روانشاختی

۱. کلینیک صدرا از چه زمان کار خود را آغاز کرده است؟

کلینیک روانکاوی صدرا از سال 98 مشغول خدمات رسانی به افرادی است که حس می‌کنند با چالش‌ها، مشکلات و گره‌های ذهنی و روانی روبرو هستند و نیاز به کمک دارند.

۲. مشاوره روانشناسی به صورت فردی بهتر است یا گروهی؟ 

جلسات و نحوه برگزاری آن اغلب توسط درمان‌گر مشخص می‌شود. در زمینه مشاوره ازدواج بعضی از جلسات به صورت زوج صورت می‌پذیرد.

۳. قیمت مشاوره روانشناسی برای هر جلسه چقدر است؟

قیمت جلسات مشاوره روان‌شناسی ممکن است با توجه به نوع خدمات ارائه شده (روان درمانی فردی، مشاوره کودک، مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، زوج‌درمانی و…)، نحوه مشاوره (حضوری، آنلاین، درمان‌جویان خارج از کشور و…)، تخصص و تجربه درمان‌گر و… متفاوت باشد.

۴. مدت زمان جلسات روانکاوی کلینیک صدرا چقدر است؟

مدت زمان جلسات روان‌کاوی و روان‌پویشی کلینیک بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت است.

۵. کنسلی جلسات مشاوره و روانشناسی کلینیک صدرا چگونه است؟

درمان‌جو تا ۴۸ ساعت قبل از شروع جلسه می‌تواند کنسلی اتاق درمان را به اطلاع کلینیک برساند.

۶. در کلینیک صدرا از چه رویکردهای روان‌کاوی و روان‌پویشی استفاده می‌شود؟

کلینیک صدرا بر اساس نیاز درمان‌جو از بهترین، مناسب‌ترین و استانداردترین رویکردها و متدهای روانکاوی و روان‌پویشی همچون سایکودینامیک، کلاسیک، رویکرد درمانی هیجان‌مدار (EFT)، رویکرد درمانی شناختی رفتاری (CBT)، روان‌درمانی پویشی کوتاه‌مدت فشرده (ISTDP) بهره می‌برد.

۷. خدمات مشاوره و روانشناسی کلینیک صدرا در چه زمینه‌هایی ارائه می‌شود؟

  • فردی
  • کودک
  • نوجوان
  • سکس تراپی
  • زوج
  • پیش از ازدواج
  • خانواده
  • تحصیلی